2023-07-26 Nyhedsbrev fibernet

2023-07-26 12:00
Kære Søboer :)


Nu tror vi på det. Det har båret frugt, at vi slog os sammen som andelsforeninger i Reerslev på initiativ af Hanne, A/B Truelskærgaard. Bent, A/B Thorsbo har fået fat i en, der har med foreninger i TDC at gøre. Jeg har i dag talt med ham. Han startede oprindeligt hele fibernetprojektet i Reerslev med kontakt til Landsbylauget, da han var i YouSee, hvor han har været i 20 år. Hvorfor Landsbylauget ikke har fulgt op på det, står hen i det uvisse !

Samme mand er nu i TDC og vil lave en ejererklæring, som bestyrelsen underskriver. Herefter vil vores kontaktperson, som bliver Jens, 26 C, blive indkaldt i løbet af 1-3 måneder til en besigtigelse, hvor det besluttes, hvor og hvornår der skal graves og hvor boksene skal sidde i de enkelte andele. Det er gratis og en forbedring af din andel. Alternativt skal du selv ved fraflytning betale for at få fibernet indlagt.

Når fibernettet er færdiginstalleret, har vi så mulighed for individuelt at tegne abonnement mod betaling med den udbyder vi ønsker. Og det er helt frit, om du overhovedet vil benytte fibernettet, men du skal give adgang til TDC, når den dag kommer.

I hører naturligvis fra os, så snart der er nyt.

Den anden løsning, som vi tidligere har sendt ud, bliver ikke aktuel.


Med venlig hilsen
Bestyrelsen v/ Pia
Andelsforeningen Søbo