2023-06-08 Nyhedsbrev

2023-06-08 12:00
Ændringen i boligafgift gik nogenlunde, men med så kort varsel vil jeg sige fantastisk :) Tak for det.

Referatet fra generalforsamlingen kommer snart og hjemmesiden:

https://xn--absbo-thorsager-7tb.dk/

Vi havde en god snak på generalforsamlingen om have, fællesskab og det at bo tæt. Jeg har fra min egen mailadresse sendt en lang mail med lidt tanker, som måske kan give stof til eftertanke og måske kan være med til at inspirere os til at få et nyt fællesområdeudvalg med budget til næste generalforsamling.

På generalforsamlingen berørte vi også udgiften til vedligehold/udskiftning af vinduer og døre. For en ordens skyld kan vi nævne, at man kun har ret til 3 tilbud fra håndværkere. Vi får altid flere tilbud og i tilfældet med 26A's flugtvinduer i gavlen, var tømrer Michael Ørum tilbud 6.273 kr. billigere (20.414,38 kr.) end en mere lokal tømrer (26.687,50 kr.), altså betydelig billigere for de nøjagtige samme vinduer (samme fabrikat).

Jens har også været inde på "Billige Vinduer" hjemmeside, og det er billigt, og man får lige nøjagtigt, hvad man betaler for.

Pia har holdt møde med forpersoner fra de andre andelsforeninger i Reerslev, Bent og Hanne.

Vi er i gang med at udforme et brev til TDC/YouSee for at få gang i fibernet til andelsboligerne. Skal man virkelig være et A- og B- hold, alt efter hvad bolig man bor i, når det gælder adgang til infrastrukturen i Danmark i 2023?


Med venlig hilsen
Bestyrelsen v/ Pia Østerby, formand
Andelsforeningen Søbo