2023-04-06 Nyhedsbrev

2023-04-06 12:00
Kære Søboer :)

God påske til alle :)
Vi afventer stadig den sidste boligafgift bliver betalt.
Vi arbejder på en dato for generalforsamlingen.
Vi har kontakt til andelsforeningen på Solvang og overvejer i maj efter generalforsamlingerne at sætte os sammen med den og Thorsbo og samlet for andelsforeningerne i Reerslev skrive til TDC og YouSee om fibernet.

Da den nye affaldsordning trådte i kraft leverede HTK 4 ruller bioposer, efter 1/2 år, juni 2022, bestilte Pia en ny kasse, som holdt frem til januar 2023. Pia fik da leveret 2 kasser og lagde dem ud til fri afbenyttelse. I går var jeg med Rene, 26 M, i cykelskuret for at vise, hvor de ligger. Der er ganske få poser med 4 ruller tilbage.
Jeg har netop bestilt igen, men det undrer mig såre, at 4 ruller kan holde 1/2 år, derpå 1 kasse der holde over 1/2 år og 2 kasser kun kan holde 2 måneder . Bioposerne er gratis for os og leveres af HTK , men de er kun til bioaffald og ikke til alle andre formål.
Jeg synes, det er pinligt, at det forholder sig sådan og skal vi fremover ligesom med de store klare affaldsposer, som A/B Søbo betalte, rationere lidt mere ? De forsvandt i rullevis til andre og private formål.
Hver rulle indeholder ca. 22 poser, så en pose med 4 ruller burde række til minimum 3 måneder, selv hvis man ikke har investeret i en tæt affaldsspand og skifter hver dag. Og når jeg betænker den relativt store mængde restaffald, vi stadig har, så er det fortsat et mysterium, hvor alle de poser er blevet af. Som sagt, der er bestilt ny portion.

God påske til Søboerne 🐣🐤🐥🐰🐇☺🌼☀

Med venlig hilsen🌼☺☀
Bestyrelsen v/ Pia Østerby, formand
Andelsforeningen Søbo