11-09-2022 - Arbejdssøndag

2022-09-11 12:00
Tusind tak for hjælpen med at få tømt skuret og ordnet nye hylder. Tak til alle der deltog og bidrog, det er en fælles opgave.

Alle har været gode til på forhånd at få tømt deres ting, men der var stadig en hel masse som ikke tilhører nogen, heriblandt 2 cykler. Det ligger nu på den store plæne og er til fri afbenyttelse. Næste

søndag d. 18/9-22 kl 10 har vi arbejdsdag igen

vi sorterer det i bunken som vi kan til storskrald onsdag d. 21/9 og resten prøver vi at få en løsning på med lån af trailer.

Der er sikkert mange gode grunde til, at det kun var under halvdelen af andelene, der var repræsenteret på arbejdsdagen. Det er ikke en god grund, at man aldrig har benyttet skuret særlig meget eller kun til cykler og derfor synes, det er en urimelig opgave at rydde op i andres ting. Os der deltog ejer heller ikke det resterende, men det er en andelsforening og det må være i alles interesse, at der bliver ryddet op. Jeg mindes kritik på generalforsamlingen over hvordan andelsforeningen fremtræder. Det er en fælles opgave at få ryddet pænt op, så håber på et bedre fremmøde næste søndag. Eventuelle afbud modtages på Søbo-mailen.

Cykler er efter aftale kommet på plads i venstre side af skuret. Vi må vente lidt med resten, da der skal kunne arbejdes derinde.
Jens T har lavet og vil lave 2 ekstra sæt hylder, så der ialt bliver 12 sæt hængehylder i 2 niveauer, 1 til hver andel. Vi fordeler når de er færdige og der kommer bogstav på hylderne.
På den måde er det nemmere at holde øje med at det ikke udvikler sig igen.
Der bliver forstærket over skraldeskuret, så der kan være vores 2 telte og vores stillads og ikke private ting.
Der er en ekstra plade lige over indgangen til trappegelændere og lignende som hører til andelene og kan opsættes ved salg, husk bogstav på dine ting, så de ikke ryger ud på næste arbejdsdag. Ellers er det et ønske at man holder sig til egen hyldesektion og ikke benytter tagkonstruktionen igen.
Vi får måske ekstra lamper op, så belysningen også bliver bedre.
I dag har tømreren været her og sammen med Jens T rettet skuret op. Det var blevet skævt og havde fået en slagside, i døråbningen kunne man se de skæve vinkler, tak for det :)

Vel mødt og venlig hilsen
Bestyrelsen v/ Pia
 
Andelsforeningen Søbo