2022-01-09 Nyhedsbrev

2022-01-10 12:00
Kære alle Søboere :)

Vi har gjort noget næsten utilgiveligt og glemt en rund fødselsdag i oktober sidste år. Vores redaktør og webmaster på hjemmesiden, Ninna, er nemlig blevet 60 år d. 28/10-21 - men det er jo ikke lige til at se ;)
Søbo ønsker naturligvis tillykke omend meget forsinket, så ikke mindre velment. Tak for dit store arbejde med hjemmesiden og dit engagement i fællesskabet med mange andre opgaver fra os alle :)

Vi sender mail ud så snart vi ved mere om affaldssorteringen. Der skulle komme noget materiale med de ny containere, som kommer senest om 14 dage. Restaffalds- og pap- containeren ændres ikke, men der kommer nye til papir og glas og lidt flere til andet, sorteret affald.
Så nu skal vi virkelig til at tage os sammen, for affaldet bliver ikke afhentet, hvis det ikke er sorteret eller hvis vores containere er for fyldte.
Adskil dit affald, pil plast af papemballage o.s.v. Mas dine poser med restaffald sammen inden de snøres og puttes i container og klip evt. i dit pap og plast så det ikke fylder unødigt :)

Med venlig hilsen

Bestyrelsen v/ Pia :)
Andelsforeningen Søbo