2021-10-06 Nyhedsbrev

2021-10-06 12:00
Kære alle :)

Allerførst tak til Ditte, det klarede kæden ved afhentning af haveaffald.

Der er sendt rykkere på restance på boligafgift afsted igen. Det er 2 andele i oktober. Det er virkelig meget anstrengende, at der er beboere, der ikke respekterer hverken A/B Søbos helt almindelige regler eller bestyrelsens frivillige arbejde. Andre kreditorer gør kort proces og det vil koste fællesskabet dyrt at få advokathjælp. Bestyrelsen har nok at se til med ændringer i lov om vurderinger af andelsboliger, kommende fibernet o.s.v. så vi anmoder endnu en gang om, at I får styr på jeres økonomi evt. overvejer Jeres boligsituation, da vi ikke kan blive ved med den servicering hver måned ellers må andre kræfter træde til.

Vi har ingen aftaler med hverken Nordkysten eller YouSee i forbindelse med det fibernet, de graver ned i øjeblikket. Vi afventer spændt. Ligesom vi afventer ny lov på andelsområdet.

Husk hvis du har brug for at anbringe affald på fællesområdet, at markere det tydeligt med navn eller bolig-bogstav og evt. dato for fjernelse. På samme måde som 26C har informeret om trailer. Vi vil gerne undgå for meget ophobning p.g.a. rotter.

Sortering af plastaffald er RENT plastaffald, ikke kyllingebakker med blodpapir i og pak venligst affaldet lidt sammen. Flere bakker kan godt ligge i hinanden o.s.v.


Med venlig hilsen
Bestyrelsen v/ Pia
Andelsforeningen Søbo