2021-01-09 Nyhedsbrev og skrald

2021-01-10 12:00
På Lenes opfordring skriver jeg lige et par ord.
Lene har store problemer med hjemmeplejen og affaldssortering.

Tidligere smed de usorteret affald i papcontainer, nu er det affaldsposer og nitrilhandsker i og på kompostbeholderne. Lene har aftalt med det private hjemmeplejefirma, at de rydder op efter sig i aften. Hvis I ser hjemmeplejere smide affald, cigaretskodder, handsker, mundbind m.v.på vores område, eller afleverer det forkert i affaldsskuret, så sig det endelig til dem, så det kan blive ordnet med det samme. Tag e.v.t. billede af det og send det til bestyrelsen eller Lene, så Lene kan klage til firmaet.

Vi har problemer nok med affald i forvejen !
Der kan stadig presses pap ind i papcontaineren, jeg stiller mig dagligt på kasser, smidt ovenpå, og putter dem derefter ind i containeren. Vær nu søde at ordne det selv og lige fra starten af, så bunden ikke igen er fyldt med en masse æsker og kasser, der ikke er mast flade. Jeg synes, det er pinligt, at jeg skal gentage det her jævnligt over for voksne mennesker !
Kan I ikke få jeres affald i rette container, så er det i jeres eget skur, det hører hjemme og ikke oven på papcontaineren, efterladt til en barmhjertig sjæl, der ordner jeres skrald for jer.


Venlig hilsen


Bestyrelsen v/ Pia


Andelsforeningen Søbo