2020-10-04 Nyhedsbrev arbejdsdag

2020-10-04 20:33
Så har vi haft arbejdsdag. Der var pænt fremmøde, Lotte, Ninna, Else, Jens T, Mikkel, Rene og Pia. Lise blev forhindret, Rikke tilbød at ordne græs mellem fliser og Niels og Gitte har tilbudt at ordne bag cykelskuret. Det er imidlertid ordnet, så måske lavendelbedet foran cykelskuret ?
Else ordner solbærbedet en dag.

I den forbindelse vil vi nævne igen, at det er forbudt at sætte affald bag cykelskuret og på den måde overlade sine problemer til fællesskabet. Det er dårlig stil og indbyder til rotter !
Vi har ingen vicevært til at fjerne det, ingen til at købe affaldsposer og benzin til græsslåmaskinen. Hvis det mangler, kan du bare købe og aflevere bon til Jens eller Pia, så dækker Søbo udgifterne. 

Vi mangler at plante små træer i bedet ud mod vejen. Vi talte om forskellige muligheder, nu hvor der er ask, hassel, kirsebær, syren og noget kornel, der har fået lov at stå og på den måde gør det mindre ensartet. Hassel, frugttræer, pilebladet pære, benved er foreslået, men gerne nogle robuste træer.

Vi får 8 nye havestole og en ny regnvandstønde i morgen.

Der er storskrald d. 11/10, så bliver P-pladsen ledig igen. Det er planen at leje en trailer og få afleveret affaldet ved vores kompostbunke på Vega snarest. Jens, Jens og Jess er på opgaven. Ligeledes bestiller vi afhentning af grøntaffaldet.

Det er stadig vigtigt, at vi holder den 1-2 m P-plads op mod bedene fri for græs og ukrudt. Hvis hver andel tager sin eller sine pladser, så er der ikke meget til fællesarbejdsdagen.

Vi snakkede om at inddrage noget græsplæne til vilde blomster til vores bier. Gerne så der bliver mindre at slå græs rundt om. Jens snakker med en fagmand om at skrælle græs af og fræse til et bed. Vi foreslår foran rosenbedene eller evt. midterstykket mellem E og C, rundt om sten og træer, således at der er et stykke græsplæne fri foran G til et havebord, som nu og så et mindre stykke foran A til betrædelse, når man skal ind i bilerne. Det skal i givet fald være flerårsager, så vi ikke står med et vedligeholdelsesproblem, måske med blomstrende krydderurter m.v. Vi kigger på prisen og vurderer herefter. Børn må selvfølgelig godt gå gennem blomster til stenen, ellers skal vi måske have trædesten/sti. Vi ser :)

Bestyrelsen takker for det fine fremmøde og den store indsats fra alle :) Jens var især imponeret over Renés gåpåmod, men det blev også bemærket at Lotte gjorde det godt :D Alle gjorde det godt, tak :)Med venlig hilsen
Bestyrelsen v/ Pia
Andelsforeningen Søbo