2020-08-23 Generalforsamling i Thorsager

2020-08-24 12:00
Kære alle,

Jeg har haft fat i alle andele og der er bred enighed om, at vi stemmer samlet som andelsforening til grundejerforeningens generalforsamling på onsdag.
Det er nok at meddele på selve generalforsamlingen, at vi stemmer samlet, men Jens 26C vil komme rundt med en samlet fuldmagt til underskrift inden onsdag for alle eventualiteters skyld.

Vi stemmer for formel nedlæggelse af antennen og imod enhver stigning i kontingent.
Det betyder, at vi må nedlægge eller renovere den eksisterende legeplads eller på sigt spare op ved at øremærke hensættelser i budgettet til en ny legeplads, men vi er som forening ikke interesseret i en stor, ny færdiglegeplads.

Alle er naturligvis velkomne til at møde op og give deres besyv med, men vi stemmer samlet efter aftale med hver enkelt af jer :)

Husk at ved deltagelse skal alle p.g.a. Corona tilmelde sig hos Susan på mobilnr. 41571317.

Vi kan i øvrigt anbefale, at man melder sig ind i gruppen på FB og følger debatten samt ser andre informationer i grundejerforeningen :

https://www.facebook.com/groups/387168458384926

Da der normalt ikke deltager så mange fra Søbo, kan det være en ide at stemme samlet fremover, men det kræver naturligvis, at vi er enige. Således er vi nødt til at kigge på dagsordenen hvert år og sikre os opbakning i hvert tilfælde. En ting af gangen, tak for opbakning :)

Venlig hilsen

Bestyrelsen v/ Pia Østerby
Andelsforeningen Søbo