2020-04-06 Nyhedsbrev med information

2020-04-07 12:00
Kære Søboere,

Bestyrelsen holder møde i morgen tirsdag. Giv besked hvis du har punkter til bestyrelsesmødet.
Vi forventer at holde generalforsamlingen med tilmelding for at se om vi kan holde fremmøde på 10 eller derunder, nærmere i referat af bestyrelsesmøde.

Ninna har bestilt afhentning af haveaffald med grab hos HTK - d. 20/4-20, vi skal have låst kæden op.

2 rykkere på boligafgift i april

En bøn fra skraldemændene :
"Kære Borger
Slå knude på posen inden du smider den i sæk eller container, så beskytter du skraldemanden mod corona-virus.
Med venlig hilsen
Driftsbyen
Team Affald"

Og et tilbud - er vi interesserede ?

"Kære Formand
Jeg hedder Andreas Langvad, og jeg er sanger og sangskriver. Jeg er en del af et artistfælleskab ved navn UNCOVERmusic.dk, og jeg skriver til dig, fordi vi artister i fællesskab er kommet på et koncertkoncept, som har vist sig at være muligt at afvikle her under corona-krisen. Konceptet hedder ALTANKONCERTER, og det er inspireret af de gamle gårdsangere, der gik fra baggård til baggård for at sprede glæde og tjene en skilling.

Projektet er lige nu søsat i tre jyske kommuner, og den første event løber af staben torsdag d. 9. April i Vejle. Det projekt blev til i et samarbejde mellem Jelling musikfestival, Vejle Musikteater og Vejle kommune, og går i sin enkelthed ud på, at 6 boligforeninger får besøg af 6 artister, der hver spiller en 30 minutters koncert, mens beboerne sidder på deres altaner eller kigger ud af vinduerne.

Koncerterne i de tre kommuner spilles i påsken, hvor vi alle sammen for alvor får at føle, hvor meget vi savner at være sammen, og et af formålene med projektet er derfor også, at bakke op om det budskab, at vi alle sammen skal blive hjemme i påsken. En sidegevinst ved projektet er, at vi holder gang i kulturproduktionen, og sørger for at nogle af de trængte musikere også får lidt indkomst.

Jeg bor selv på Sjælland, og har nu til opgave at arrangere koncerter her også.

Der er selvfølgelig meget mere at sige og tale om, så jeg håber, at dette giver anledning til en snak over telefonen.

Musikhilsner
Andreas Langvad
31 77 58 73 "


Med venlig hilsen
Bestyrelsen v/ Pia
Andelsforeningen Søbo