2019-08-12 Referat af bestyrelsesmøde

2019-08-13 12:00
Vi har holdt bestyrelsesmøde i A/B Søbo, samlet op efter generalforsamlingen og Sankt Hans og snakket løst om store og små planer.

I 2020 kommer der nye regler for affaldssortering og Ninna har fået materiale fra HTK, vi afventer og ser, hvad der kommer. Materialet kan ses ved henvendelse til 26 L - i kontortiden, tak !

Næsten alle har fået skiftet Velux-vinduerne, de sidste bliver skiftet i morgen, tirsdag og Ninna har opdateret hjemmesiden under vedligeholdelse.

Der var ikke den store tilslutning til Sankt Hans og feedback på sommerfesten var meget ringe ligeså tilslutningen, så den er desværre aflyst.

Lise har kontaktet HTK, det er i HTK kun tilladt at fiske i vand med tydeligt skilt om "Fiskeri Tilladt". De må gerne være på området, men ikke fiske selvom fiskene sættes ud igen og man må ikke efterlade affald. Hvis de generer ting 114, politiet.

Vi holder arbejdsaften i Søbo onsdag d. 2. oktober 2019 kl 19 og et par timer.

Vi skal have teltet pakket for vinteren og set på havemøblerne. Ligeledes skal maling ind for vinteren og stå frostfrit.


Bestyrelsen har grundet gentagne, manglende huslejeindbetalinger også efter opsangen på generalforsamlingen set sig nødsaget til at kontakte en advokat, som indleder en inkassosag og tager den videre til foged og eksklusion om nødvendigt.
Alle udgifter til renter, advokatsalær, fogedretsgebyr o.lign. bliver pålagt skyldner og fratrækkes e.v.t. andelens salgspris ved eksklusion.
Det trækker store veksler på hele bestyrelsen og vi takker for alle positive tilkendegivelser og erkendtligheder, det varmer.


Med venlig hilsen
Bestyrelsen v/ Pia

Andelsforeningen Søbo