2016-09-24 - Nye væglamper / info om tømrer / hvepse - sep.

2016-09-24 23:01
VIGTIG INFO

I morgen torsdag den 22. september ved 14 tiden kommer der 2 skadedysbekæmpere og sprøjter de steder, hvor der er hvepseboer i Søbo. Dette medfører, at man de første par timer efter der er sprøjtet, skal undlade at stå lige under, hvor hvepseboerne er. Der skal også være adgang til jeres haver.

I næste uge er det tid til at få opsat de nye udendørs væglamper, som hver bolig får i "fødselsdagsgave" i anledning af Søbo's 25 års fødselsdag.

Lamperne bliver opsat af NØHR El-service:

Torsdag den 29. og fredag den 30. september.

Da strømmen skal afbrydes mens lampen tilsluttes, skal NØHR El-service have adgang til jeres bolig.

Så hvis I ikke selv har mulighed for at være hjemme eller lave aftale med andre, så er I velkomne til at aflevere jeres nøgle til Johnny 26 B (husk at påføre husnr. på nøglen).

Her i september var det meningen, at Tømrermester Michael Ørum skulle have være i gang med at skifte vinduer og lister, men på grund af manglende arbejdskraft, er det blevet forsinket og kan tidligst opstartes i uge 41. Nærmere info følger, når vi ved mere.

Der er indkøbt hvid maling/træbeskyttelse til kvistene. Det står på hylden i skraldeskuret.

Ting der fortsat arbejdes på:

Der mangler at blive udskiftet en tagsten hos Gitte 26 I. Dette skyldes, at de tagsten, som Søbo har, ikke længere produceres. Det undersøges nu, om der er noget sted på Sjælland, hvor man ligger inde med denne type tagsten. Hvis ikke det er muligt at finde, så er man nødt til at pille tagsten af cykelskuret.

Hoveddøren hos Ditte og Jakob skal justeres og der skal nye lister på, dette bliver foretaget af Tømrermester Michael Ørum, når han kommer i oktober.

Tagrenden i hjørnet ved porten hos Ditte og Jakob er revnet og skulle have været skiftet, men da dette ikke er sket, rykkes Tømrermester Kurt Thomassen endnu engang.

I haven ved 26 L, der passer muffen fra tagrendens nedløbsrør ikke i størrelse til jordrøret.


Med venlig hilsen

Bestyrelsen
Andelsforeningen Søbo